Hem
Vår hemsida har varit utsatt för en attack och har varit nerstängd några dagar.
Nu har vi hittat problemet och åtgärdat det temporärt.
Det innebär att våra kontaktformulär och medlemsansökan är tillfälligt avstängda.
 
För kontakt med oss så använd e-postadress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Skriv vad det gäller så vidarbefodras mejlet till rätt person i föreningen.
Du kan även ringa 042-15 08 71
 

Rekordmånga kom till årsmötet!

Ett drygt 90-tal av våra medlemmar kom till årsmötet på Träffpunkt Ringstorp den 19 februari. Ordförande Ingrid Bjerne hälsade deltagarna välkomna samt informerade om vårens aktiviteter.
Därefter var det tid för årsmöte och Ingrid förklarade mötet för öppnat. Udo Jansen valdes till mötesordförande och Anita Törnkvist som mötessekreterare. Dagordningen betades därefter av punkt för punkt. Stig Gartér valdes till ny ordförande och som nya styrelseledamöter valdes Marianne Jönsson, Sven-Olof Olsson samt Mats Rydén.
Efter mötet avtackades Ingrid Bjerne som ordförande. Avgående styrelseledamöterna Per Fridh och Lotte Janheden kommer att avtackas vid ett senare tillfälle eftersom de inte kunde deltaga på årsmötet.

För alla som tar sig till och från SeniorNet via Vasatorpsvägen kan det kanske bli problem under våren. Läs informationen nedan från Helsingborgs stad.

Från februari 2018 förbereder vi Vasatorpsvägen för HelsingborgsExpressen. Vi bygger nya hållplatser med bättre väderskydd, fler säkra passager över vägen, anlägger en grön allé och sätter upp ny belysning. Läs mer om arbetet på Vasatorpsvägen.

Klicka på bilden för att förstora.(Bild från Helsingborgs stad)

Nu är 2017 ett avslutat kapitel. Med gott resultat, vill vi påstå. Vi kan blicka tillbaka på många fullbokade kurser, liksom ett stort antal besökare på IT-träffpunkten och Öppet Hus samt uppskattade medlemsmöten, m.m. Nu gäller det att spänna bågen inför 2018! Den viktigaste förutsättningen är engagerade och intresserade medlemmar. Och det har vi haft sedan starten 1999! Vi hoppas naturligtvis att det även skall bli så nästa år. Därför ber vi dig, som redan är medlem att hjälpa till genom att förnya ditt medlemskap. Det gör du genom att  betala 250:-, som är medlemsavgiften för 2018, till bankgiro 476-9774 senast 2018-01-31. 
Är du inte medlem, är du välkommen att anmäla dig! Det gör du här.

Tack på förhand och välkommen till ett nytt SeniorNet-år!

Under 2018 kommer vi att genomföra ett antal aktiviteter utöver våra kurser, Öppet Hus och IT-träffpunkten.

2018-02-19 Årsmöte Årsmötesförhandlingar Träffpunkt Ringstorp
2018-04-16 Medlemsmöte E-handel på nätet Träffpunkt Ringstorp
2018-05-23 Vårutflykt    
2018-10- 30 Medlemsmöte Program inte klart Träffpunkt Ringstorp
2018-11-27 Medlemsmöte Program inte klart Träffpunkt Ringstorp
2018-12-10 Jullunch   Träffpunkt Ringstorp

 

Nu är sista kursen för hösten och därmed även kursåret 2017 avslutad.  Det var kurs 5, Windows 10 fortsättning/för datorvana. Webbredaktören, som förresten blamerade sig genom att undra om det var en nybörjarkurs, mötte ett trevligt gäng i full fart med att repetera förra träffens program och sedan steg för steg lära känna e-postprogrammet Outlook med alla dess inställningar.Det märktes att julen närmade sig. Ute snöade det ymnigt, och på fikabordet brann levande ljus. Den goda pepparkakan inte att förglömma.Ja, den brann inte, men smakade gott! Alla verkade överens om att Windows blir man aldrig fullärd i. Alltså kom frågan:"Vad finns det för fortsättning på den här kursen? Kanske något med egen dator?"
(Bilden till vänster är klickbar)