Hem

Tisdagen den 30 oktober kl 14 bjuder SeniorNet in till ett medlemsmöte. Mötet börjar kl 14.00 och vi håller till på Träffpunkt Ringstorp, Kurirgatan 1. Läs hela inbjudan här

Styrelsen i  SeniorNet Helsingborg har kallat medlemmarna till Extrastämma för beslut avseende val av valberedning och komplettering av styrelsen. Mötet kommer att hållas i anslutning till det planerade Medlemsmötet tisdagen den 30/10.

Plats: Träffpunkt Ringstorp

           Kurirgatan 1, Helsingborg

Tid:    tisdag den 30/10 2018 kl 1630

 

Avstängningen på Larmvägen är nu borta och gatan är nu öppen för genomfart och parkering som före avstängningen.

På vårt medlemsmöte i november förra året fick vi lyssna på Gustaf Cavalli från En bra plats och Anna Pihlqvist från Anhörigcentrum Helsingborgs stad som pratade om Anhörigstöd på nätet. Nu bjuder de in till en workshop kring denna tjänst som de har kallat Demenslotsen.

Tid och plats är onsdagen 26 september kl. 16-18 på Träffpunkt Sköldenborg, Hebsackersgatan 6.

Anmäl er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Klicka på länken för att läsa hela deras inbjudan till workshop: files/Inbjudan__anh_Sept(1).pdf

 

Vill du veta mer och följa arbetet med Demenslotsen? Läs mer på  https://www.demenslotsen.se/

På grund av stort intresse för Windows 10 nybörjar kursen startar vi en ny kurs den 31 oktober. Är du intresserad eller vill veta mer om kursen går du till fliken "KURSER" här på hemsidan. Klicka sedan på "Windows", då får du fram sidan med alla Windows kurser. Leta fram "Kurs 4 Windows 10 för nybörjare" som börjar den 31 oktober.

Under september pågår det vägarbete på Larmvägen utanför SeniorNets lokaler. Larmvägen är avstängd för genomfartstrafik och möjligheten att parkera på gatan är starkt begränsad.

Vi rekommenderar därför att ni åker buss, cyklar eller promenerar till våra kurser eller andra aktiviteter i våra lokaler på Larmvägen. Om ni måste ta bilen så var ute i god tid så ni hinner hitta annan parkeringsplats.