Arkiv

Nu är våra kurser tillgängliga för läsning men det går inte att anmäla sig till någon kurs förrän den 3 januari kl 08:00.
Det går heller inte att förboka sig på något sätt. Studera kursbeskrivningarna och se vilka kurser som passar till innehåll och tid. Den 3 januari kommer vi att bemanna vår föreningslokal på Larmvägen 8A kl. 10 – 15 om du vill ha hjälp med råd om lämplig kurs eller med anmälan.

En del kurser kräver ”datorvana” – det innebär att du bör kunna hantera mus och tangentbord utan problem. Du bör också ha lite kännedom om hur man sparar dokument och bilder.

På fortsättningskurserna i Windows 10 bör du ha gått nybörjarkurs eller på annat sätt införskaffat grundläggande kunskaper i Windows 10.

När det gäller fotografering med mobilkamera så har vi nu en fortsättningskurs om man vill fördjupa sina kunskaper i detta. Gäller både Android och iPhone.

I några fall har vi möjlighet att utöka med ytterligare kurser om den först annonserade blir fullbokad. Tyvärr har vi inte kursledare för alla kurser som kan behöva utökas. Förhoppningsvis kan vi komma med någon nyhet senare under våren.