Arkiv

Vi söker dig som vill lära dig ett nytt kortspel – Skat.
Vi har en medlem i SeniorNet, Udo Jansen, som gärna vill lära ut kortspelet Skat som ursprungligen kommer från Tyskland. När man har lärt sig spelet kan man spela det på nätet.

Så här presenterar Udo själv Skat:
Skat är ett tyskt kortspel som spelas med 3 personer, 4 om man turas om med att en står över. Skat kräver mer än en del andra kortspel och jämförs ibland – avseende svårighetsgraden – med bridge. Vi bestämmer själva var, när, hur ofta vi träffas under avslappnade former.

 

Testa!!!

- kul att lära sig något nytt
- träning i analys, riskbedömning, taktik
- trevlig samvaro om man tycker om att spela kort
- bra hjärngymnastik

Tisdagen den 14 februari kl 14.00 kommer vi att ha ett informationsmöte i föreningslokalen på Larmvägen 8 A (ingång på gaveln). Då kommer Udo att presentera spelet och förhoppningsvis får vi några som är intresserade av att lära sig spelet under våren.

Vill du veta mer om spelet och ev lära dig det under våren? Anmäl dig då till informationsmötet senast den 12 februari till Britt-Marie Andersson – Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tel 0704 877 247. Vi bjuder på kaffe. På mötet bestämmer vi tillsammans vilka tider som passar för Skat-kurs under våren.

Du kan också kontakta Udo 0705 242 010, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du vill ha mer information om Skat.

Välkommen med din anmälan till informationsmötetI

Britt-Marie Andersson
kursansvarig