Nu har vårdagjämningen varit och vi går mot ljusare tider. Vi vill vara ute och inte sitta inne. Kursandet får ta paus ett tag.Denna veckan avslutade föreningen två kurser; "Fotografera med Androidmobilen" och "Utforska Googles värld". Summerar vi våren innebär det att nio kurser, i olika ämnen, avslutats eller pågår. Den sista kursen "Android surfplatta för nybörjare" startar nästa vecka. 
Inför höstens vill kursgruppen, eller någon i styrelsen, gärna har önskemål eller förslag på nya kurser. Gärna i god tid före sommaruppehållet.

"Utforska Googles värld" är lite speciell eftersom den genomfördes för första gången. Lite av ett experiment kanske, men, att döma av intresset, efterlängtad. Kursen fulltecknades snabbt. Inte att undra på kursprogrammet ser mycket intressant ut.Det finns verkligen mycket att utforska i Googles värld.Så här skriver Margareta Pålsson i ett mail;"Jag har kört till SeniorNet på Larmvägen 4 C och deltagit i kursen ”Utforska Googles värld”. Sven-Olof Olsson och hans medhjälpare lärde oss en massa som vi inte hade en aning om, inte jag i alla fall. Visst kunde jag googla förut och jag hade ett gmail-konto, men nu kan jag hitta information om allt och alla. Och jag kan mycket mer om den mailfunktionen som jag redan använt i ett par år. Det var ett trevligt och nyttigt sätt att använda tre onsdagseftermiddagar!"

På bilden nedan ser vi deltagare och kursledning pusta ut efter väl genomförd upptäcksfärd.

Nu blir det alltså snart ett uppehåll i kursverksamheten, men till hösten återkommer kursandet. Först skall våren utvärderas och hösten planeras. I god tid efter det att höstens program är klart, kommer det presenteras bland annat här på hemsidan. Kursgruppen tar, som sagt, gärna emot förslag eller önskemål om kurser att genomföra under hösten.