Hem
Vi skickar detta medlemsbrev med allmän information och passar samtidigt på att påminna om att vi behöver fler aktiva i föreningens verksamhet. Välkommen att hjälpa till som kursledare eller assistent i kursverksamten, som engagerad i Öppet Hus och IT-supportgruppen eller i någon av de olika arbetsgrupperna! Ni behövs!
 
Den nya styrelsen hade sitt konstituerande möte omedelbart efter årsstämman den 12/4. Såsom framgår av bl.a. hemsidan saknar föreningen en ordförande. En självklart icke önskvärd situation! Styrelsens arbete samordnas tills vidare av föreningens vice ordförande Udo Jansen. Genom styrelsens sammansättning, både gamla och nya medlemmar med varierande bakgrund, två för våra aktiviteter mycket väl lämpade lokaler och hög standard på vår tekniska utrustning är förutsättningarna goda för en positiv utveckling i framtiden.
 
Nu närmast är det dags att avsluta aktiviteter under den korta tid som återstår före sommar-uppehållet och planera för höstterminen 2021. Som samhället ser ut idag avseende olika Corona-restriktioner måste vi ha beredskap för både traditionella, dvs fysiska, och digitala kurser och möten. De digitala aktiviteterna har hållits med videokonferensprogrammet Zoom. Man kan delta i aktiviteten via sin dator, surfplatta eller smarta mobiltelefon. Det enda man behöver för anslutning till en Zoom-aktivitet är nedladdning av Zoom på sin enhet (mobil, platta eller dator).
 
Vi vädjar till er ALLA, både medlemmar i allmänhet och aktiva, att anmäla sig till de
Zoom-aktiviteter som erbjuds efterhand. Vi vill även uppmuntra alla medlemmar att hjälpa till med att värva nya medlemmar. Berätta för släkt och vänner om våra kurser, möjligheter till hjälp och medlemsmöten med intressanta föredrag. Era förslag till kurser och andra aktiviteter är som alltid välkomna. Ring eller skicka epost till någon av nedan listade personer:
 
Allmänt:     Udo Jansen            0705 242010     Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Zoom:        Sven-Olof Olsson   0705 149023     Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Kurser:      Karin Jonsson         0709 369117     Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Vi önskar er framför allt god hälsa i dessa Coronatider och att alla som så önskar snart blir vaccinerade.
Styrelsen SeniorNet Helsingborg