Hem

Nu har vårdagjämningen varit och vi går mot ljusare tider. Vi vill vara ute och inte sitta inne. Kursandet får ta paus ett tag.Denna veckan avslutade föreningen två kurser; "Fotografera med Androidmobilen" och "Utforska Googles värld". Summerar vi våren innebär det att nio kurser, i olika ämnen, avslutats eller pågår. Den sista kursen "Android surfplatta för nybörjare" startar nästa vecka. 
Inför höstens vill kursgruppen, eller någon i styrelsen, gärna har önskemål eller förslag på nya kurser. Gärna i god tid före sommaruppehållet.

Nu bjuder vi in till medlemsmöte tisdagen den 9 april kl 14.00. Skånetrafiken berättar om sitt nya biljettsystem och fd kriminalkommissarie Börje Sjöholm berättar om hur mordutredningar går till på riktigt. Däremellan serveras fika. Välkomna!

Läs inbjudan här

5 mars kl. 14.00 – ca 16.30
Årsmöte samt föredrag och fika
Mickey Missler håller föredrag med titeln ”Med data-säkerhet i fokus”
Inbjudan utskickad, sista anmälningsdag 26 februari. Glöm ej boka.

9 april kl. 14.00 – ca 16.30
Medlemsmöte med föredrag och fika
Föredrag 1: Information från Skånetrafiken om nya biljettsystemet
Föredrag 2: Börje Sjöholm berättar om polisarbete och "kalla fall"
Läs inbjudan här. Sista anmälningsdag 4 april.

13 maj heldag
Vårutflykt med Jan Pettersson från JP Resor som chaufför/guide.
Vi kommer bl a att besöka Eslövs fantastiska leksaksmuseum och
Trumpetarbostället i Billinge. Lunch intar vi på mysiga Hurva gästis.
Inbjudan kommer, boka datum.

8 oktober kl. 14.00 – ca 16.30
Medlemsmöte med föredrag och fika.
Programmet ej fastställt, boka datum.

12 november kl. 14.00 – ca 16.30
Medlemsmöte med föredrag och fika.
Programmet ej fastställt ännu, boka datum.

9 december kl. 12.30
Jullunch med underhållning.
Programmet ej fastställt, boka datum.

Tisdagen den 5 mars hade SeniorNet sitt årsmöte. Drygt 80 medlemmar hade infunnit sig. Udo Jansen och Margareta Johansson valdes till ordförande och sekreterare för mötet. Allt flöt på utan problem, den avgående styrelsen beviljades ansvarsfrihet och vi fick en ny ordförande, Anders Jönsson, och två nya medlemmar i styrelsen. Protokoll från årsmötet kommer att finnas tillgängligt för läsning i föreningslokalen.

I enlighet med SeniorNet Helsingborgs stadgar meddelas härmed att Föreningens Årsmöte kommer att hållas tisdagen den 5:e mars.

Kallelse till årsmötet skickas ut separat.

SeniorNet Helsingborg

Styrelsen

Den 16 respektive den 17 januari 2019 slår vi upp portarna igen för IT-träffpunkten och Öppet Hus. 

Till vår IT-träffpunkt är alla, medlemmar som icke medlemmar, välkomna att diskutera IT-frågor och/eller – problem. Våra handledare finns på plats och leder diskussionerna.

Öppet Hus är bara för Seniornet Helsingborgs medlemmar. Till Öppet Hus kan Du ta med din egen dator, surfplatta eller smarta telefon om du har problem, så försöker vi hjälpa dig efter bästa förmåga. Du får personlig hjälp av våra tekniker, handledare och värdinnor. De kan också ge dig support med (enklare) tekniska frågor om datorer, surfplattor och smarta telefoner. Är du inte medlem så gå in under fliken MEDLEMSKAP på hemsidan och anmäl dig så kan du också få hjälp.