IT-träffpunkten

Sommaren är kort, sjöng Thomas Ledin på sin tid. Kanske det, för nu är det snart tid för IT-träffpunkten och ÖppetHus att öppna igen för en ny hösttermin.Redan nästa vecka går startskottet.
Onsdagen den 21 augusti startar IT-träffpunkten. Samma tider, 09.30  - 12.00, som vanligt.
Torsdagen den 22 augusti hälsar ÖppetHus välkommen. Tiderna är 13.00 – 15.30.

Vi håller till i Föreningslokalen, Larmvägen 8A, med ingång på gaveln.


Välkommen, ny som gammal medlem!

Då var det dags! Dags att gå på 20-årskalas.
Du är hjärtligt välkommen till SeniorNet Helsingborg måndagen den 26 augusti. Jubilaren firar vi mellan klockan 12 och 15. Vi hoppas att du tycker att programmet ser spännande ut. Men det mest spännande är nog möjligheten att över en korv, eller en kopp kaffe, mingla med nya och gamla bekanta SeniorNet- medlemmar.
Och du, passa på att ta bussen hit. Linjerna 1,26 och 27 (Regementsvägen) och 7 ( Larmvägen) har nu hållplatser precis utanför dörrarna.

Nu kan du ta del av vårt kursprogram för hösten här på hemsidan, men du kan inte anmäla dig förrän den 19 augusti klockan 0900. Det går heller inte att förboka sig på något sätt. Studera istället kursbeskrivningarna noga och se vad som passar dig till innehåll och tid. Du anmäler dig enklast på vår hemsida. Den 19 augusti kommer vi dock att ha öppet i vår föreningslokal på Larmvägen 8A kl. 0900-1400 om du vill ha hjälp med råd om lämplig kurs eller med anmälan.Välkommen till en spännande höst! Kursgruppen

...för vadå? Jo, dags att fira att SeniorNet Helsingborg  fyller tjugo år. Det har vi redan påmint om några gånger. Men, för säkerhets skull: det blir den 26 augusti mellan klockan 12 och 15, på gräsmattan utanför våra lokaler. Inom kort får du, som medlem, via epost program mm. Glöm inte att kolla mejlen en extra gång den kommande tiden. (glöm inte skräpposten!)
Är du inte medlem, men intresserad ändå? Anmäl dig som medlem här på hemsidan, eller kom i alla fall.

Man skulle kunna tro att Helsingborgs stadsbussar vill gratulera oss till våra tjugo år genom att placera två nya hållplatser precis utanför våra dörrar. Det tackar vi för! För en förening som SeniorNet Helsingborg  är det viktigt med lättillgängliga lokaler. De ska också vara ändamålsenliga, välutrustade och inte för dyra. Denna målsättning har funnits under alla år. Idag ser vi resultatet på Larmvägen. Där har vi vår föreningslokal i 8A och kurslokal i 4C. Som sagt, resultatet av ett målmedvetet arbete som startade på Stadsbibliotekets ” hylla" 1999. Och nu är det alltså ännu enklare att ta sig hit och hem.