Öppet Hus

Nu kan vi hjälpa dig som är medlem i SeniorNet Helsingborg med IT-problem på distans utöver möjligheten i Facebook-gruppen ”Umgås digitalt-support SeniorNet Helsingborg ”, som naturligtvis kommer att vara kvar. Vi startar som ett prov under tiden 11–29 maj. Sedan utvärderar vi resultatet och ser på möjligheter att fortsätta efter sommaren om läget inte förändras. Du som behövde hjälp med din dator, smarttelefon, surfplatta eller har annat IT-problem? Vi är en grupp medlemmar som kommer att försöka hjälpa dig med att lösa ditt problem.Du kan få hjälp via epost eller telefon.

Hur du når oss, telefonnummer mm, för att få hjälp har du som medlem redan fått besked om via epost.Idagarna kommer ytterligare information per epost. Vi hoppas att testet faller väl ut och att vi lyckas hjälpa dig med dina problem.
Är du intresserad av att bli medlem i SeniorNet Helsingborg, anmäl dig på vår här på hemsidan.

Vi hoppades alla att pandemin skulle klinga av ganska snabbt, så att vi skulle kunna träffas igen  på Öppet Hus och IT-träffpunkten. Nu verkar det inte bli så. Slutet på karantänen för många av oss tycks dröja . 
Behovet av hjälp med  datorn, surfplattan eller telefonen när det uppstår problem minskar tyvärr inte.
Som första steg i att avhjälpa det finns det nu en grupp på Facebook,  som heter ” Umgås digitalt-support SeniorNet Helsingborg ”. Den är bara öppen för medlemmar i SeniorNet Helsingborg.
Utvärdering pågår kring alternativa möjligheter till support på distans. Önskemål om hjälp kommer ni att kunna komma in med via e-post och telefon och vi återkommer när detta är klart.

Vi brukar hålla igång vårterminen till i mitten av maj. Så blir det tyvärr inte i år. Coronaviruset har ställt allt på ända. Vi hoppades att det hela skulle blåsa över tidigare, men blir nu alltså  tvingade att blåsa av all verksamhet från och med idag. Men, för allt i världen kom ihåg, precis som Nalle Puh, att det finns en öppen dörr bredvid:
att umgås digitalt! Passa på nu!

Mer info här

Efter det avbrutna årsmötet den 3 mars (då ingen ny styrelse kunde väljas) har vi i Seniornet Helsingborgs styrelse intagit hållningen av en interimsstyrelse i avvaktan på fortsatt årsmöte. Styrelsen har direkt eller indirekt fått indikationer att vissa medlemmar förväntar sig mer aktiviteter från styrelsens sida under den aktuella corona epidemin. Som reaktion på detta ber vi i styrelsen medlemmar som har idéer på aktiviteter att inkomma med dessa till styrelsen. Naturligtvis behövs det också medlemmar som kan genomföra aktiviteterna så vi behöver även att ni anmäler ert intresse att delta. Så har du idéer eller vill hjälpa till, kontakta någon av nedanstående eller någon annan i styrelsen.

Namn                                       Telefonnummer                             E-post

Sven-Olof Olsson                       070-514 90 23                              Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anders Jönsson                         070-887 02 16                              Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Udo Jansen                               070-524 20 10                              Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Härmed meddelas att SeniorNet Helsingborgs fortsatta årsmöte, flyttas från 7 april till den 21 april i samband med medlemsmötet.

Se också tidigare kallelse nedan,