Arkiv

SeniorNet bjuder in till jullunch

Tisdagen den 7 december 2021 kl. 12.30
DHS Ringstorp, Kurirgatan 1 (Busslinje 2 och 25, hållplats S:ta Anna k:a)

Vi startar med glögg o pepparkaka. Därefter serveras en tallrik med julens läckerheter. Alkoholfri dryck ingår
Vi avslutar med kaffe och kaka samt underhållning av komikern Martin Svensson
Det är varning för träningsvärk i skrattmusklerna! Och det blir säkert också någon sång till ukulelen

Pris 150kr för medlemmar i föreningen och 175kr för medföljande

Anmälan sker genom inbetalning till SeniorNets bankgiro 476-9774 senast tisdagen 30 november med angivande av namn och medlemsnummer

Välkommen till en trevlig samvaro

Aktivitetsgruppen


Ev. matallergi meddelas på tel. 072-5240054 (Ingrid)
Vi förutsätter att du som kommer är fullvaccinerad

Den nya kursen handlar bl a om betalningar med hjälp av Bank ID och Swish. Observera att Bank ID, mobilt eller vid dator, även är mycket användbart vid kontakt med till exempel 1177 ( sjukvården ) eller myndigheter.

Kursen, en endagarskurs, startar om 11 dagar – måndag den 22/11 kl 0900 i vår kurslokal på Larmvägen 4C. Anmälan stängs kommande måndag 15/11.

För övriga detaljer se Hemsidan Kurs nr 13.

 

Kursgruppen

2021-11- 11

En ny kurs, som bl a handlar om betalningar med hjälp av Bank ID och Swish, har nu lagts ut på vår hemsida.

Denna endagars-kurs startar måndag den 22 november kl 09.00 i vår kurslokal på Larmvägen 4C.

Anmälan stängs 2021-11-15.

För övriga detaljer se hemsidan Kurs nr 13.

Kursgruppen

2021-11-03

 

Månaden och veckan inleddes med att styrelsen höll sitt ordinarie månadsmöte. På tisdag hade föreningen sitt andra medlemsmöte efter pandemin.

Mötet var välbesökt, vi var 38 medlemmar plus föredragshållaren Mickey Missler. Mötet startade med att Mickey Missler berättade, som vanligt mycket kunnigt, detaljerat och ändå lättförståeligt om ”Coronapandemins effekter på vårt digitala samhälle”.

 

 

Därefter följde kaffepaus med kaffe/te, goda kakor och trevligt socialt umgänge. Mickey fortsatte sedan, lika engagerad som tidigare, att beskriva hur ”Allt registreras”;dvs allt vi gör på nätet.

Som avslut presenterade Udo Jansen och Gunnar Cöster styrelsens Verksamhetsplan respektive Budget för år 2022.

 

IT-caféet var ”öppet” som vanligt, dock med endast  få besökare varav en blev vår senaste nya medlem.

IT-supporten  på torsdag var välbesökt, närvarande ”jourhavande” medlemmar kunde hjälpa besökarna att lösa deras problem.

 

 

Under november avslutas de sista kurserna för hösten 2021; en av dessa – kurs nr 13 – har lagts ut på hemsidan idag. Någon enstaka kurs kan tillkomma – ni uppmanas som vanligt att bevaka hemsidan. Kursgruppen kommer att ha sitt planeringsmöte måndag den 29/11. Sedan återstår ett styrelsemöte den 6/12 och jullunchen den 7/12 – återigen: ta del av all information i takt med att den finns på hemsidan.

 

Styrelsen / Aktivitetsgruppen / Kursgruppen

2021-11-05

Onsdagens IT-café besöktes av sammanlagt 9 personer – medlemmar och intresserade som inte är medlemmar.  4 av besökarna är i färd med att registrera sig och betala medlemsavgifterna för att kunna delta i våra aktiviteter så snart som möjligt.   KUL!!!!!!!!!  

Du som inte är medlem, men intresserad av vår verksamhet, är välkommen till vår Föreningslokal på Larmvägen 8 A på onsdagar kl 10.00-12.00 . Då kan du få mera detaljerad information om olika aktiviteter och vad du behöver göra för att som medlem kunna få hjälp med för eventuella  IT- eller dator-problem

Hälsning från  Onsdagens IT-café-team

211027