Arkiv

Nu är sista kursen för hösten och därmed även kursåret 2017 avslutad.  Det var kurs 5, Windows 10 fortsättning/för datorvana. Webbredaktören, som förresten blamerade sig genom att undra om det var en nybörjarkurs, mötte ett trevligt gäng i full fart med att repetera förra träffens program och sedan steg för steg lära känna e-postprogrammet Outlook med alla dess inställningar.Det märktes att julen närmade sig. Ute snöade det ymnigt, och på fikabordet brann levande ljus. Den goda pepparkakan inte att förglömma.Ja, den brann inte, men smakade gott! Alla verkade överens om att Windows blir man aldrig fullärd i. Alltså kom frågan:"Vad finns det för fortsättning på den här kursen? Kanske något med egen dator?"
(Bilden till vänster är klickbar)

 Bilder från avslutningskursen Windows10 fortsättning/för datorvana
 

Därmed har vi genomfört elva kurser under höstterminen. De flesta med olika innehåll och längd. Sammanlagt har etthundranio medlemmar deltagit. Vid varje kurs har kurs deltagarna fått fylla i en enkät, med frågor om hur kursen har varit m.m. Totalt sett är resultatet hittills bra. (Det lät också som om deltagarna på denna kurs tyckte samma.) Men det finns alltid något som kan bli bättre till nästa gång. Och det jobbas det på.
Ett stort tack till alla kursledare, assistenter och till kursgruppen, som ställt upp för att göra detta möjligt!

Vårenskurser är nu så gott som klara. Den 3 januari 2018 blir det möjligt att anmäla sig. Innan dess kommer det att gå att läsa , inte boka plats eller anmäla sig, om kurserna. När det blir är inte helt klart, men besked lämnas på hemsidan och facebook. Så håll utkik!