Arkiv

Det behöver inte vara din dator i vanlig mening som trilskas. Det kan lika gärna vara din surfplatta eller smarta telefon. Men retligt är det att inte kunna hitta den där bilden du söker. Eller att e-posten inte längre fungerar. Problem som kan tyckas vara små och bagatellartade, men som när de inträffar växer till nästan kolossalformat. Alla som har en dator, surfplatta eller mobil känner igen sig och vet hur det känns. Men, misströsta inte "Hjälpen är nära..."

Varje torsdag mellan 13.00 och 15.30 finns hjälpen i vår föreningslokal på Larmvägen 8A. Då har vi ÖppetHus dit alla medlemmar är välkomna. På plats finns då våra handledare, beredda att hjälpa till, när datorn inte vill som du.

Är du inte medlem, men tycker att det skulle kännas bra att ha tryggheten att kunna få hjälp när du behöver, är du välkommen onsdagar mellan 09.30 och 12.00 till vår IT-träffpunkt. Då kan vi hjälpa dig med din surfplatta eller mobil.Vi berättar även gärna om vår verksamhet. Vi har nämligen även ett omfattande kursutbud för dig som vill lära dig mer, och kanske vill undvika att tekniken trilskas. Så långt det nu går.

Välkommen som medlem! Det kostar 250:-/kalenderår. En billig försäkring mot trilskande teknik.