Arkiv

Det var en trevlig syn som mötte oss när vi kom till Träffpunkt Ringstorp för den nu traditionella jullunchen. Borden var trevligt dukade, granen klädd, glöggen varm och tomtemor och tomtefar fanns på plats. Så det var bara att ta ett glas glögg, kanske kasta ett öga på vinstbordet för att kolla vad man tänkt vinna på lotteriet och mingla lite med gamla bekanta. För snart nog var det dags för Ingrid att hälsa välkommen till bords.

Där bjöds det på en rejäl jullandgång med dricka efter behag. Som traditionen bjuder var det lite bök att få den på tallriken. Men det var det värt. Av surret att döma var det mycket att prata med bordgrannarna om. Så skall det vara - den sociala biten är en viktig del i föreningens verksamhet.

 


 

Efter en kort paus var det dags för kaffe och tårta, innan dagens underhållare, Happy Strings, tog plats på scen. De bjöd på en timmes sång och musik. En verkligen blandad repertoar, från Rudolf med röda mulen, via Sven-Ingvars och Tage Danielsson till Pärleporten! Den sista i dubbla versioner.

 

Naturligtvis var det dragning i lotteriet. Hade man bara rätt nummer på den blå, gula, lila eller blårandiga lotten, var det bara att välja ett vinst som passade. Efter det var det att önska god jul, för nu är det inte mycket aktiviteter kvar på årets program. Så gick var och en till sitt, mätt, glad och nöjd. Och med ett tack till alla som medverkat, på ett eller annat sätt!