Arkiv

Då kan vi lägga vårens kursaktiviteter till handlingarna.Under sommaren tar vi sedan det lugnt och njuter av sol, ljusa kvällar och värme (förhoppningsvis). Datorn, ”paddan ”och ”nallen” kanske vi inte ägnar oss lika mycket åt, förrän vi ses igen till hösten fulla av iver att lära oss mer. Därför samlade föreningens kursgrupp, se bilden, de flesta kursledarna/assistenterna för att utvärdera vårens kurser och planera för höstens. Udo Jansen kunde nöjt konstatera att vårens kurser tagits emot bra och att eleverna varit överlag mycket nöjda. Något att ta med sig till kommande aktiviteter. Men visst finns det saker att göra bättre, fattas bara!
(Klicka för större bild)

Ett preliminärt program och tidsplan togs fram under träffen, varför respektive kursledare nu sätter igång att detaljplanera.

Lite preliminära datum. Den 5 augusti kommer program, tidsplan mm att finnas att läsa bland annat här på hemsidan. Och den 19 augusti är det tänkt att det ska gå att anmäla sig till kurs. I september startar sedan de första kurserna.Tills dess, trevlig sommar!

Våra kursledare samlade. Nöjda med vårens kurser och laddade inför hösten.Säkert känns de flesta igen.