Arkiv

Vet du hur du kan använda din mobiltelefon när du skall parkera bilen? Vi kommer att ge dig tillfälle att lära dig detta med en endags kurs tisdag den 17:e november. Kursen vänder sig till både iPhone- och Android-telefonanvändare. Endast 6 medlemmar kan delta p.g.a. rådande omständigheter. Så först till kvarn…….

Fulla detaljer för kurs ”Kurs 29, Parkera med din mobil och spara pengar” hittar du på Föreningens hemsida under ”Kurser”. Följande gäller för våra traditionella kurser: Borden kommer att vara avtorkade. Du spritar händerna innan du går in i lokalen. Vi tillhandahåller munskydd – det är dock inget tvång att använda dessa. Det viktigaste är att vi håller avstånd och om du inte är helt frisk – stanna hemma.

Vi vill även passa på att informera om vårt planeringsarbete. Så länge nuvarande restriktioner gäller, vilket vi befarar de kan göra flera månader än, måste vi förbereda oss för att kunna erbjuda digitala kurser. Detta innebär i sin tur att ”träna” Kursgruppen, intresserade kursledare och andra berörda i att hålla digitala kurser samt att välja kurser som passar att hållas i den för oss nya formen. Arbetet pågår och fortsätter!

Kursgruppen oktober 2020