Arkiv

Plats:             Föreläsningen hålls digitalt (se mer nedan)

Tid:                Onsdagen den 25 november kl. 14.00

Föreläsningen kommer på grund av Covid-19 situationen att hållas digitalt med videokonferensprogrammet Zoom. Du kan delta i mötet via din dator, surfplatta eller smarta mobiltelefon.

Läs vad Mickey själv skriver om föreläsningens innehåll:

I spåren av Covid-19: Hur kan tjänster på Internet hjälpa dig?

I denna föreläsning ger jag tips och råd kring hur du kan sköta olika delar av vardagens inköp via Internet. Eller varför inte ordna julhandeln via datorn? Frågor som jag kommer svara på under föreläsningen:

- Vad ska man vara uppmärksam på?

- Hur vet jag att jag handlar säkert?

- Vilka fördelar och nackdelar finns det med olika tjänster på Internet?

Efter föreläsningen kommer det att vara möjligt att ställa frågor.

Jag hoppas vi ses digitalt! / Mickey

För att anmäla dig till föreläsningen klickar du på följande länk: Anmälan föreläsning 25 november

Du kommer då till en webb-sida (Zoom) där du registrerar dig genom att ange namn, e-postadress, medlemsnummer m.m.

Efter att du gjort din registrering kommer du få ett e-postmeddelande med en länk som du använder för att koppla upp dig med din dator, surfplatta eller smarta mobiltelefon och delta i föreläsningen.

För dig som inte är van att jobba med Zoom programmet finns en guide här på hemsidan som visar steg för steg hur man gör.  Guiden heter Guide till Webinar föreläsning, klicka på titeln så öppnas guiden i ett nytt fönster.

Vi erbjuder också möjlighet till provuppkoppling så att du enkelt kan delta vid föreläsningen. Önskar du hjälp med detta skicka ett mail till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ange namn, telefonnummer och vilken utrustning du tänker använda, dator, surfplatta eller smartphone så återkommer vi. Vi vill därför gärna att du registrerar dig så fort som möjligt. 

Välkommen / Aktivitetsgruppen