Arkiv

Plats:             Föreläsningen hålls digitalt (se mer nedan) och är kostnadsfri

Tid:                Onsdagen den 24 mars kl. 14.00

Föreläsningen kommer på grund av Covid-19-situationen att hållas digitalt med videokonferensprogrammet Zoom. Du kan delta i mötet via din dator, surfplatta eller smarta mobiltelefon.

Joakim Jardenberghar arbetat med internet sedan 1994. Han har världen som sitt arbetsfält som rådgivare och föreläsare. Men han har också under några år varit

IT-chef i Helsingborg.
Under föreläsningen om Corona och IT-framtiden kommer Joakim att berätta om hur vi med lärdomarna från Corona-tiden som bakgrund och med hjälp av digitaliseringen kan hjälpas åt att göra världen till en bättre plats. Det skulle då ge oss alla som lever och verkar här en högre livskvalitet. Visst låter det intressant!

För att anmäla dig till föreläsningen klickar du på följande länk:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_kIgr0yEvRpC8oiM90e2vuA

Du kommer då till en webb-sida (Zoom) där du registrerar dig genom att ange namn, e-postadress, telefonnummer m.m.
Efter att du gjort din registrering kommer du få ett e-postmeddelande med en länk som du använder för att koppla upp dig med din dator, surfplatta eller smarta mobiltelefon och delta i föreläsningen.

För dig som inte är van att jobba med Zoom programmet finns en guide på hemsidan som visar steg för steg hur man gör.
Guiden heter Guide till Zoom/Webinar föreläsning.
Vi erbjuder också möjlighet till provuppkoppling så att du enkelt kan delta vid föreläsningen. Önskar du hjälp med detta kan du skicka ett mail till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ange namn, telefonnummer och vilken utrustning du tänker använda, dator, surfplatta eller smart mobiltelefon så återkommer vi.

 

Vi vill gärna att du registrerar dig så fort som möjligt, i synnerhet om du vill ha hjälp.

Välkommen / Aktivitetsgruppen