Fakta om verksamheten

Nu har det varit lugnt med SeniorNets aktiviteter hela sommaren så nu är det dags att börja planera för hösten på allvar.

Måndagen den 6 augusti blir vårt kursutbud tillgängligt för läsning på hemsidan. Det innebär att du kan gå in och läsa kursbeskrivningarna och i lugn och ro planera för vilka kurser du vill gå under hösten. MEN det går inte att boka några kurser än. Inte ens kursledarna kan boka in någon på kurserna!

Vi släpper våra kurser för bokning måndagen den 20 augusti kl 09.00. Först då går det att boka in sig på någon kurs. Den dagen kommer vi också att ha bemanning i föreningslokalen på Larmvägen 8 A om det är någon som vill ha hjälp eller råd med bokning.

Vecka 34 öppnar vi IT Träffpunkt på onsdagen den 22 augusti och Öppet Hus torsdagen den 23 augusti.

Under hösten kommer vi också att ha två medlemsmöten, tisdagen den 30 oktober och tisdagen den 27 november, båda gångerna på eftermiddagen. Boka redan nu in dessa datum. Programmet (två föreläsningar per möte) kommer senare. Och glöm inte att anteckna jullunchen som blir måndagen den 10 december. Allt detta i lokalerna på Ringstorp.