Personuppgiftspolicy

Vet du hur du kan använda din mobiltelefon när du skall parkera bilen? Vi kommer att ge dig tillfälle att lära dig detta med en endags kurs tisdag den 17:e november. Kursen vänder sig till både iPhone- och Android-telefonanvändare. Endast 6 medlemmar kan delta p.g.a. rådande omständigheter. Så först till kvarn…….

Fulla detaljer för kurs ”Kurs 29, Parkera med din mobil och spara pengar” hittar du på Föreningens hemsida under ”Kurser”. Följande gäller för våra traditionella kurser: Borden kommer att vara avtorkade. Du spritar händerna innan du går in i lokalen. Vi tillhandahåller munskydd – det är dock inget tvång att använda dessa. Det viktigaste är att vi håller avstånd och om du inte är helt frisk – stanna hemma.

Vi vill även passa på att informera om vårt planeringsarbete. Så länge nuvarande restriktioner gäller, vilket vi befarar de kan göra flera månader än, måste vi förbereda oss för att kunna erbjuda digitala kurser. Detta innebär i sin tur att ”träna” Kursgruppen, intresserade kursledare och andra berörda i att hålla digitala kurser samt att välja kurser som passar att hållas i den för oss nya formen. Arbetet pågår och fortsätter!

Kursgruppen oktober 2020

Fler restriktioner???    Färre restriktioner??      Inga restriktioner?!

Ingen kan veta och just därför måste vi diskutera olika lösningar för eventuella kurser under återstående tiden av hösten samt för våren 2021. Kursgruppen kommer dels att planera kurser för våren 2021 ( VT 2021 ) som vanligt och dels att inbjuda kursledare och assistenter inom kort för diskussion om frågor rörande digitala kurser. Vi hoppas kunna väcka intresse för digitala kurser hos både medlemmar, kursledare och assistenter – inte i stället för utan som ett komplement till traditionella kurser. Följ utvecklingen genom att regelbundet gå in på föreningens hemsida.

Kursgruppen / Anita Törnkvist; Karin Jonsson; Udo Jansen; Lars Gustavsson

Nu är vi igång med höstens kurser. Det finns fortfarande platser kvar på Kurs 20 - fotografera med din Ipad/Iphone och Kurs 7 - Windows 10 repetition.

 

Öppet hus på SeniorNet för icke medlemmar

Om du vill veta mer om föreningen eller förkovra dig inom det digitala är du välkommen till Öppet Hus i vår föreningslokal Larmvägen 8A. Ta inte med Datorer

Vi har öppet onsdagar i uddaveckor mellan 10.00 och 12.00.

IT support på distans

Du som är medlem i SeniorNet kan få hjälp med att lösa dina IT-problem. Detta sker tills vidare på distans via telefon eller E-post.

Se vidare under fliken AKTIVITETER på SenioNets hemsida.