SeniorNet Helsingborg disponerar två välutrustade och ändamålsenliga lokaler. Båda är centralt belägna och ligger på gatuplanet. De är lätta att nå med buss och bil.

Kurslokalen 
Kurslokalen ligger på Larmvägen 4 C, se karta. Förutom själva kursutrymmet finns kök, toalett och kapprum. Inredningen har successivt  förnyats och de tolv kursdatorerna motsvarar helt och hållet dagens krav. De har operativsystemet Microsoft Windows 10. I kursutrymmet finns en 75” SmartTV. På den kan alla kursdeltagare tydligt se vad kursledaren för tillfället går igenom. Runt bordet i kurslokalen kan man ta en välbehövlig paus i utbildningen eller samlas för att diskutera problem som inte kräver att man sitter vid datorn. 


Kursutrymmet och fikabordet.

Föreningslokalen

Föreningslokalen ligger på Larmvägen 8 A i entréplanet med ingång från gaveln. Den rymmer ett rum med tre datorer och en SmartTV.I lokalen finns gratis wifi som man kan koppla upp sig mot vid besök.Ett samlingsrum med soffor och stolar för mer avslappat umgänge ligger i anslutning till. Lokalen är öppen de flesta onsdagar (IT-café) 10.00-12.00 och torsdagar (IT-support) 1300-1530. Vissa kurser, i första hand för surfplattor och mobiler, sker i föreningslokalen.

           
Från vänster "runda bordet", samlingsrummet och support
 

 En blå skylt med SeniorNets logotyp visar rätt ingång.

Från vänster: Föreningslokalen Larmvägen 8A, ingång gaveln. Vy från Larmvägen. Kurslokalen Larmvägen 4C
På Larmvägen finns som regel parkeringsplatser. Buss 1, 26 och 27, stannar vid hållplats Regementsvägen. Buss 7 stannar vid hållplats Larmvägen, båda hållplatserna mittemot SeniorNet. (Se kartan)