Nu kan du ta del av vårt kursprogram för hösten här på hemsidan, men du kan inte anmäla dig förrän den 19 augusti klockan 0900. Det går heller inte att förboka sig på något sätt. Studera istället kursbeskrivningarna noga och se vad som passar dig till innehåll och tid. Du anmäler dig enklast på vår hemsida. Den 19 augusti kommer vi dock att ha öppet i vår föreningslokal på Larmvägen 8A kl. 0900-1400 om du vill ha hjälp med råd om lämplig kurs eller med anmälan.Välkommen till en spännande höst! Kursgruppen

Det kan vara intressant att se tillbaka, nu när vi fyller tjugo år. Det är många olika operativsystem som passerat revy i kurserna under den här tiden.. Från början var det enbart Windows vi utbildade i,men på senare tid har Android och iOS tagit allt större plats. Detta i och med att surfplattor och smarta telefoner blivit vanliga. Här nedan följer en kavalkad av hur de olika operativsystemen har sett ut. Kommer du ihåg dem?

Vi börjar med Windows. Då har vi Windows 98, Windows Me,Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 (8.1), Windows 10 Hur många har du erfarenhet av?

Så kommer vi till Apples iOS, som finns i Ipad och iPhone. De heter helt enket iOS 1 - 12

Androids operativsystem har nästan alltid döpts efter godsaker. Cupcake, Donut , Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich,Jelly Bean,Kit Kat, Lollipop, Marshmallow, Nougat, Oreo och Pie.

 

Man kan undra vad som väntar härnäst. Men SeniorNet är alltid på bettet och när nästa operativsystem dyker upp är vi med på tåget. Lita på det!