1. Hitta rätt kurs
Alla kurser – här finns alla våra kurser sorterade i den ordning de startar. Under rubrikerna Windows, Mobiltelefon, Surfplattor och Övriga kurser hittar du enbart de kurser som sorterar under resp rubrik.

2. Tag reda på kursinnehåll, anmälan
Info – genom att trycka på denna knapp får du fram information om kursen du är intresserad av. Det är viktigt att du först läser kursbeskrivningen där du får information om vilka krav som ställs, tider för kursen m.m. Du kan också, under detaljer, se hur många platser som är lediga på kursen.
Anmäl dig – för dig till anmälningsformuläret där du anmäler dig.

3. Fyll i anmälningsformuläret
Röd asterisk
– innebär att uppgiften är obligatorisk.
Personnummer - vi behöver ditt fullständiga personnummer (10 siffror) när vi rapporterar alla kurser till bl a kommunen för att få bidrag.
E-postadress - obligatorisk eftersom bekräftelser automatiskt går till denna adress. Har du ingen egen e-postadress skriver du i stället Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  så kommer du att få en bekräftelse via vanliga posten.
Medlemsnummer – är du ny medlem och inte har fått något medlemsnummer än så skriver du Ny medlem i rutan.

4. Genomför anmälan m.m.
Genomför anmälan
– när du gjort din kursanmälan får du direkt upp bekräftelse på skärmen om att du anmält dig samtidigt som du får ett mail med din anmälan (kan hamna i skräpposten).
Kursavgift - vi måste få in kursavgiften senast en vecka efter kursanmälan annars går platsen till någon annan. Betala därför in kursavgiften (och i förekommande fall även avgift för kurslitteratur) snarast möjligt. OBS! Vi skickar inte ut inbetalningskort.

5. Övrigt
Väntelista-
om det inte finns lediga platser på den kurs du anmält dig till, placeras du på en väntelista.
Tipsa en vän – under info finns möjlighet att skicka mail till en vän och tipsa om en specifik kurs. Din vän får ett mail om kursen och en länk till informationen om denna.
MAC-kurser – vi har kurser i iPad och iPhone. Är du intresserad av en ren MAC-kurs kontaktar du kursadministrationen och anmäler ditt intresse.
Avbokning
- om du av någon anledning måste avboka din kursanmälan gör du det under rubriken Avbokning – läs mer där