Vi gör mycket - men vill kunna göra mer

SeniorNet Helsingborg har under tjugo år verkat för att hjälpa seniorer in i det digitala samhället. Det finns fortfarande ett stort behov bland våra medlemmar och i samhället att öka den digitala kompetensen för att klara vardagen. Den senaste undersökningen ”Svenskarna och internet" visar också att det fortfarande finns ett stort digitalt utanförskap bland äldre. Tyvärr innebär det ett stort handicap i vardagslivet. Det vill vi motverka! Ingen skall behöva lämnas utanför.
Klicka för större bild.

Välkommen att hjälpa till!

Vi behöver fler som aktivt deltar och hjälper till! Du som bestämmer dig för att hjälpa till gör en viktig insats. Och du kommer, oavsett typ av insats, att känna dig uppskattad och behövd. Det kan vi, som nu är aktiva, lova dig.

Du kommer till en förening med bra lokaler. Föreningslokalen på Larmvägen 8A och kurslokalen på Larmvägen 4C, är båda utrustade för tidens krav. Moderna datorer, storbilds-TV, fikamöjlighetr mm. Ett besök kommer att övertyga dig om det. Föreningens ekonomi är också god och vi är nu cirka trehundra medlemmar. Utöver kurs-och supportverksamhet är vi aktiva med medlemsmöten, utflykter och andra vanliga aktiviteter i en ideell förening.


Föreningslokalen Larmvägen 8A och kurslokalen Larmvägen 4C
 

Som du förstår söker vi  dig med intresse för att hjälpa andra och vår förening. Det kan gälla uppdrag i styrelsen, kursledare/assistent vid våra kurser, rådgivare vid IT-träffpunkten/ÖppetHus och inte minst att bara ställa upp.  Du behöver inte vara IT-specialist. Vi arbetar utifrån mottot" Den som kan litemer hjälper den som kan lite mindre”  Det har fungerat i tjugo år.


Den som kan lite mer hjälper den som kan lite mindre

 Mer info får du vid ett besök i föreningslokalen, Larmvägen 8A, eller genom att kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för info och frågor.