Vill du vara med och starta ”SeniorNet Hbgs Skatklubb”?

Tanken är att starta en utbildning i kortspelet ”Skat” som är vanligt i tysktalande länder. Skat har spelats i över 200 år och spelas idag enligt vissa uppgifter av 20 miljoner entusiaster. Följande är en beskrivning av Skat:

Skat är ett tyskt kortspel som spelas med 3 personer, 4 om man turas om med att en står över. Skat kräver mer än en del andra kortspel och jämförs ibland – avseende svårighetsgraden – med bridge. Du bestämmer själv var, när, hur ofta du vil träffas under avslappnade former.

 
 
 

kul att lära sig något nytt

- träning i analys, riskbedömning, taktik….

- trevlig samvaro om man tycker om att spela kort

- bra hjärngymnastik

 

När du väl har lärt dig reglerna kan vi träffas i våra lokaler, du kan spela hemma med familjen eller hos vänner. Du kan även när som helst på dygnet spela / träna ensam på nätet mot dator, mot vänner eller andra spelare som kan finnas var som helt på jorden – allt utan kostnad. Blir vi tillräckligt många är det fullt realistiskt att bilda vår egen Skatklubb. Utbildningen blir till att börja med digital och fortsätter förhoppningsvis på traditionellt sätt i våra lokaler till hösten. För att kunna delta i den inledningsvis digitala utbildningen behöver du ladda ner Zoom i den enheten du tänker använda. Behöver du hjälp för att ladda ner Zoom i din dator, surfplatta / iPad eller smartphone ställer flera kursledare upp med den hjälpen.

Låter det spännande?????   Intresserad / nyfiken?????

Hör av dig via epost eller ring för att berätta om ditt eventuella, ej bindande, intresse.                                 

Kursgruppen

Svara till eller ring:

epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

samtal: 0705-242010. 

OBS, detta meddelande är en undersökning för att testa hur stort intresset kan vara bland föreningens medlemmar. Beslut om både kurs och bildandet av skatklubben fattas efter mottagna svar.