Öppet Hus / IT support på distans

På grund av covid-19 pandemin gäller följande tills vidare:

Öppet Hus för medlemmar torsdagar 13.00-15.30 ersätts med IT support på distans.

Är du i behov av hjälp med din dator, smarttelefon, surfplatta eller har annat IT-problem? Hjälp får du genom att kontakta oss på något av följande sätt, så ser vi till att du kommer i kontakt med någon i supportgruppen:

 

 

Läs med om IT support på distans under artiklarna på SeniorNets hemsida.

 

 

Välkommen till Öppet Hus för medlemmar torsdagar 13.00-15.30.

Tag med med din egen dator, surfplatta eller smarta telefon om du har problem, så försöker vi hjälpa dig efter bästa förmåga
Du får personlig hjälp av våra tekniker, handledare och värdinnor. De kan också ge dig support med (enklare) tekniska frågor om datorer, surfplattor och smarta telefoner.
Öppet Hus är populärt och ibland blir det kö.Då är tiden för support begränsad till 20 minuter/besökare. 
Jan Svensson från JS-Data finns också hos oss. Förutom att Jan ger support, säljer han datorer och hjälper till att installera nya datorer. Vi på SeniorNet installerar inte programvara, men det kan Jan Svensson göra till självkostnadspris.
Du kan också använda våra två datorer med Windows 10.

I föreningslokalen finns även en 60 tums vägg-tv, som datorer, surfplattor eller smarta telefoner kan anslutas till.Du kan också ansluta dig till vårt trådlösa nätverk.

Alla är välkomna att under trivsamma former få möjlighet att träffas och diskutera med andra medlemmar i vårt fikarum. Naturligtvis finns det alltid nylagat kaffe och kaka som du kan köpa för 10 kronor.